Hemsida, förening och Karlstad

Den senaste tiden har det hänt fantastiskt mycket med Nätverket – Lärande för hållbar utveckling och det känns som en väldigt svår uppgift att sammanfatta allt detta i ett ynka inlägg. Men skam den som ger sig!

Den tydligaste förändringen för dig som varit med sedan tidigare är den uppfräschade hemsidan och den nya logotypen som hör till. Lite gladare, lite piggare och packad full med nytt innehåll. Än finns det några saker kvar att göra men i stort är allt som det skall vara. Titta gärna närmare på möjligheterna till att engagera sig i Nätverket – Lärande för hållbar utveckling, det är nu dags att skapa ett riktigt nätverk där fler än bara jag bidrar med tankar och erfarenheter. Skriv ett inlägg, tipsa om en inspirerande länk eller kom som gästtalare på en nätverksträff. Allt ät möjligt!

Bakom kulisserna kan jag avslöja att Nätverket – Lärande för hållbar utveckling nu blivit en registrerad ideell förening där du kan bli medlem och nyttja din rätt att vara med och bestämma om nätverkets framtid. Under rubriken ”Om oss” kan du läsa allt om hur föreningen är uppbyggd och vad som är syftet med alltihop.

På lite kortare sikt kan jag berätta att jag skriver detta inlägg från Karlstad där jag imorgon bitti skall gästa en metodfestival för lärande om global hållbar utveckling arrangerad av Internationella Programkontoret. Två dagar fyllda med föreläsningar, workshops och möjligheter att sprida ordet om Nätverket – Lärande för hållbar utveckling, tänk om varje dag var så bra.

Glöm inte heller att det snart är dags för nästa nätverksträff. Vi ses på Sensus lokaler 2 november kl. 18:00!

Det här inlägget postades i Lärande för hållbar utveckling. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>